Šperky BARAKA v zlatníctve Carmen

V zlatníctve Carmen veríme v skutočnú hodnotu remesla a tradície. Preto s hrdosťou predstavujeme kolekciu šperkov BARAKA – luxusné šperky pre moderného muža, ktoré v sebe kombinujú tradíciu, kvalitu a inováciu.

BARAKA je hrdým predstaviteľom talianskej kvality a tradície. Každý šperk sa rodí najprv ako nápad v mysli návrhára. Následne sa nápady transformujú do hmatateľného šperku tak, že sa vytvorí jeho prvý prototyp. Nakoniec majstri zlatníci ručne vytvoria každý kúsok pomocou svojich remeselnými zručností a precíznosti. Dnes sa na týchto majstrovských dielach podieľa viac ako 130 zamestnancov. Cez sofistikovaný dizajn a vysokú technickú úroveň vytvára BARAKA originálne modely, ktoré nesú hlavné charakteristiky značky: vzácne materiály, smelé línie a technickú inšpiráciu. 

Pod touto značkou môžete nájsť rôzne druhy pánskych šperkov, ktoré sú oslavou moderného muža. V ponuke nájdete množstvo jedinečných prsteňov, náramkov, retiazok a príveskov. Výnimkou samozrejme nie sú ani manžety, ktoré vás prekvapia svojou jedinečnosťou a extravaganciou. Spoločnosť zároveň sleduje etický dodávateľský reťazec pre diamanty a zlato, čím zabezpečuje vysokú kvalitu materiálov na výrobu svojich šperkov.

BARAKA chce nielen vytvárať dokonálé pánske šperky, zaujíma sa aj o životné prostredie a snaží sa prispieť k ochrane planéty. Vo svojej dlhej výrobnej fáze používa výhradne energiu zo solárnych panelov, čím znižuje svoj environmentálny dopad o 40%.

V zlatníctve Carmen sme hrdí, že môžeme svojim zákazníkom ponúkať pánske šperky značky BARAKA, ktoré sú dizajnové, kvalitné a tvorené pre moderného muža. Navštívte nás na našej predajni v Europa SC Banská Bystrica a objavte tú pravú pánsku eleganciu, ktorú ponúka značka BARAKA.

Vyberte si z našej ponuky šperkov: