Najväčší výber šperkov
v kraji

U nás nájdete šperk
skutočne pre každého

30-ročná tradícia

Sme rodinné zlatníctvo a posolstvo elegancie v podobe šperkov prinášame zákazníkom takmer 3 desaťročia. Naša história siaha ešte do roku 1993, keď sme založili malý rodinný podnik na Dolnej 5 v Banskej Bystrici.

 

Neskôr sme sa rozšírili do viacerých predajní a v súčasnosti sme v Europa shopping centre ako jediné Banskobystrické zlatníctvo. Na tomto mieste dominujeme už od jeho vzniku.

 

Ako jedny z mála ponúkame popredné svetové značky ako Annamaria Cammilli, BARAKA, Miluna, Certina či Tissot. Taktiež sme si dali vyrobiť podľa návrhu našich skúsených zlatníkov rad ultra moderných šperkov z najnovších svetových trendov pod názvom Carmen Collection.

VIAC

Doživotný servis

Stovky, až tisícky ohlasov od našich spokojných zákazníkov hovoria za všetko. Klientom sa snažíme splniť akýkoľvek podnet, či nápad a vyhovieť im vo všetkých smeroch.

 

Naša práca je vášňou, ktorej poslaním nie je len predaj šperkov. Naši skúsení zlatníci vedia vyrobiť čokoľvek, či už šperky s briliantmi, zafírmi alebo perlami.

 

Tak isto nám nerobí problém ani oprava akéhokoľvek šperku. Tam sa príbeh iba začína…

VIAC

Čím vynikajú naše šperky?

Komfort

Krásny šperk by mal vytvoriť s vami jednotu. Pohodlné nosenie na mieru upravených šperkov vám bude prinášať radosť dlhý čas. Retiazky, hodinky, prstene, či iné šperky vieme upraviť na mieru, tak aby medzi vami vznikla dokonalá harmónia.

100% kvalita

Za kvalitou našich šperkov si stojíme. Spolupracujeme s významnými šperkármi z Talianska, Nemecka, ale aj Slovenska, ktorí svoju prácu vykonávajú s láskou, citom a rešpektom k zlatu.

Trendy

Šperky z našej ponuky kopírujú najnovšie trendy vo svete. Dizajn sa posúva do jednoduchosti a čistoty. U nájdete aj skutočné dizajnérske kúsky určené na špeciálne situácie. Z bohatej ponuky si vyberiete a nezáleží, či preferujete tradičný, alebo modernejší dizajn.

Spokojní zákazníci

,,Pripravoval som sa na deň D - zásnuby. Potreboval som poradiť, aj keď v hlave som už dáku predstavu o snubnom prsteni mal. Napriek fakt širokému výberu som po chvíli uvažoval už len nad 2 prsteňmi. Personál je veľmi vnímavý a skvele mi poradil."

Ivan Petrík

Svadobný deň

,,Najlepší výber tovaru v okolí, majú tam nádherné veci."

Martina Viktorova GRS-Slovakia

Najväčší výber šperkov v kraji

,,Veľmi milý a ochotný personál, neskutočný výber zlatých šperkov."

Iveta Hagenova

Príjemný personál

,,Moje hodnotenie musí byť veľmi pozitívne, pretože som sa pri mojej žiadosti o pomoc s opravou detskej náušnice (ktorú sme tu pred viac ako 2-mi rokmi kúpili pre našu malú k jej krstu) stretol s ochotou vec čo možno najrýchlejšie riešiť (podotýkam, že účtenku už dávno nemám a vec teda neriešili z dôvodu, že museli ale preto, že mi chceli pomôcť). Čo je asi ale ešte dôležitejšie je fakt, že jednanie so mnou ako zákazníkom bolo tak zo strany majiteľky ako aj personálu zlatníctva v prvom rade ľudské a zároveň profesionálne. Ďakujem a prajem im, aby si takýto prístup k zákazníkom zachovali aj naďalej."

Martin Kamesch

Oprava naušnice

,,Už dlho som sa nestretla s takým úžasným prístupom k zákazníkovi. Ochotní, milí. Výber naozaj široký. Aj kvalitovo som veľmi spokojná. Určite sa sem budem vracať."

Miroslava Líšková

Určite sa vrátim zas a znova


Carmen

Zaregistrujte sa a získajte zľavu 10% na prvý nákup a zľavu 5% na všetky ďalšie nákupy v našej predajni.

Navyše budete informovaný o všetkých pripravovaných novinkách.


This will close in 0 seconds